2010. január 20., szerda

Bevándorló szong


"Szabad a pálya
Bárki bejöhet
Fekete, sárga,
Mindegy, hol született.
Új aranycsapat
Gyere, bárki vagy!"

Értem én kéremszépen, hogy közeledik a kampányidőszak, s egyes erkölcsellenes konglomerátumok kipakapitalistáinak minden egyes voksra szükségük van, pláne ha agresszívan nyomuló kisebbségi ikszekről szól a fáma, nade azért a többségi társadalom véleményét ennyire hevesen ignoráló, ily pimasz és normalitáspukkasztó kampányvideóra azért még én sem számítottam. Mert kiről/miről is szól a fenti felvétel? A jópofa, aranyifjúi idillt felvázoló fekete bevándorlóról, aki a multikulturalizmus szépségeiről danol, miközben - a magyar társadalom kb. 80-90%-át szimbolizáló - 150 kilós náci hájtömeg agresszív és ejropéerpukkasztó megjegyzéseket tesz ittlétével kapcsolatban. A Fekete Pákó és Józsi Barát keresztezéséből létrehozott, raszta-narkós-liberális imidzset heherészve közvetítő bevándorló eközben Jamaicát csinál a Balatonból, majd góllal ünnepli a magyar hagyományokat halálra ítélő multikulturalizmus meghonosítását. A sorok között eközben ripacs rasztánk a magyar lányok fejének elcsavarásáról elmélkedik ("csípem a lányokat"), majd felhívást tesz közzé: "gyere, bárki vagy". A bólogató birkabrancsnak pedig természetesen egyet kell értenie a határok megnyitásával, különben jajongó jelzőhegyekkel fogják elhalmozni a félszázalékos támogatottságú jiddis jómadarak csahos csatlósai.

Tudjátok kedves olvasóim egy normális országban ezt a fenti vakvágányra vivő videót székely, csángó, felvidéki, vajdasági és kárpátaljai magyarokkal forgatták volna le. Jamaicai dobos helyett hegedülő erdélyiek, rasztasityak helyett csángó népviselet, ellenkező dagi nemzetiszocialista helyett pedig egy határon túli testvéreinkre fújó, utálkozó füveslibsi került volna bele a korrekt kampányfilmbe. (Talán a Jobbik megcsinálja majd egy szép napon?) A büfében kürtőskalácsot majszoló Árpád-sávosok ülnének, míg a refrént egy szépséges határon túli leányzó adta volna elő az én verziómban:

Szabad a pálya
A magyar bejöhet
A csángó és székely is
Magyarnak született.
Új aranycsapat
Gyere, ha magyar vagy!

Miközben már Európa nyugati fele is ébredezni kezd a liberális agylúgozás okozta stroke kábulást hozó tüneteiből, s Svájcban, Olaszországban, Franciaországban, Angliában és Németországban is megelégelik a pofátlanság nonplusszultráját elénk táró bevándorlók randalírozásban kicsúcsosodó kultúraidegen rumlijait, addig Hazánk még mindig konzumidióta módon saját állampolgárai helyett - bornírt, álszent humanitárius lózungokra hivatkozva - inkább a külföldit, a tájidegent támogatja. Miért hajlongunk a taposva nyomuló globális multikulturalizmus akarata előtt oly szervilisen, ha Olaszország, vagy a világ legfejlettebb állama, Svájc is fityiszt mutat az állampolgárai számára káros tendenciáknak? Itáliában a Nemzeti Gárda veri szét az agresszív cigányseregletet, Helvétiában pedig népszavazáson utasítják el a mecsetépítés lehetőségét... és mégis mily ejropéer e két nemzet!

Rendkívül kíváncsivá tett amúgy a fenti videó. Vajh ki szponzorálhatta a benne megelevenedő ámokfutást? Soros Gyuri? Geszti Peti? A normalitásfricskázó nótának amúgy saját honlapja van, onnan tudom, hogy már a liberálisok által Emereggyé keresztelt Kossuth Rádió is népszerűsítette e "fantasztikus" kornyikát. A videót amúgy Wizner Balázs és Kormos Gyula Krisztián készítette. Guglizzunk csak utána az első jómadárnak! Ha ügyesek vagyunk, akkor megtaláljuk ezt az oldalt... mely egy cigánysajnáltató, "mégtöbbpíztnekik" típusú liberális sablonszöveg a mi Wiznerünk pennájából. Idéznék a munkából:

  • "A helyi (cigány) kisebbségi önkormányzatokat olyan állami támogatásban részesítették, mely nemhogy más civil szervezetek támogatására, de saját programok elindítására, valamint még komolyabb érdekképviseletre sem elég. (!!!)"
  • "Az MCKA létrehozása helyett (a kormány) megtámogathatta volna az Autonómia alapítványt, a Soros Alapítványt (!!!), a Másság Alapítványt (!!!), melyeknek 1995-ben már komoly roma programjaik futottak, és amelyekhez képest az MCKA nem hozott újdonságot."
  • "Tudjuk, hogy jelentős roma kulturális intézmények hiányoztak, amelyek létrehozásával már hosszú ideje hiába próbálkoztak értelmiségi csoportok. Gondolunk itt a roma múzeum, rádió, színház alapítására. (!!!) Mivel az intézkedéscsomag maga egyébként tartalmazott kulturális vonatkozásokat, vagyis nem kizárólag szegregációs problémákat ölelt föl, ezért inkább azt kell gondolnunk, hogy a roma kultúra támogatásának kérdését nem tekintették igazán lényeges kérdésnek. (!!!)"

Azt hiszem a fenti idézetek mindenkit megerősítettek abbéli korrekt meggyőződésében, hogy szélsőliberális jómadarak állnak a "Bevándorló szong" mögött. S hogy mi a véleménye a magyarnak a videó üzenetéről és a benne manifesztálódó klimpírozásszerű idegen ricsajról? Nézzétek meg a mozgókép értékelését! 5-ből 1,5 csillag...

http://torsalqvist.freeblog.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Free Blog Counter