2010. december 2., csütörtök

A reklam helye. Antalffy Tibor konyvek nalam.


Felhivas! Kedves Barataim  ! 


Az alabbi 5 konyvet (tobb peldanyban is) lehetosegem van nagyon kedvezmenyes (előállítási áron) megvasarolni (15 lej korul). Az iro kiadoja csodbe ment ezert kenytelen most, a meg megmaradt peldanyokat eladni. Ezert fodulok hozzatok, hogy akit erdekel barmelyik konyv az jelentkezzen nalam az elkovetkezendo 5 napban es vallalom a Magyarorszagrol valo hazaszallitast, majd Kolozsvaron, Gyergyoszentmikloson, Csikszeredaban az atadast. Nagy tiszteloje vagyok Tibor bá- nak, igazi nagytudasu, gazdag elettapasztalattal rendelkezo szemely. Tobbet megtudhattok rola ahttp://www.antalffy-tibor.hu/antalffy-ti


bor/ linken.


Ha barmi kerdesetek van, forduljatok bizalommal hozzam. (ec.pal.levente@gmail.com)

Szep napot. Kek eget

Dec.4.-5. legkesobb ertesitsetek.


1. Szeretném, ha sokáig dobognál


Ez nem egy egyszerű ismeretterjesztő könyv, ez az életben maradás stratégiájának szavakba öntött formája. — Ez a könyv az életünkről szól, arról a néhány évről, amit a Földön eltöltünk, és amit szeretnénk kellemesen, betegségmentesen végigélni, és egy kicsit tovább élvezni, mint a statisztikai átlag. Miért írom ezeket? Mert a magyar statisztika azt mutatja, hogy közülünk minden második embert a saját szíve viszi a sírba, amiben a legszomorúbb az, hogy ennek nem kellene így lenni, hiszen a szívkoszorúér meszesedésnek biztos előjelei vannak az emelkedett koleszterinszint és vérnyomás formájában. De mi van akkor, ha a szíved bizonyos mértékben már beteg? Ebben az esetben ez a könyv számodra is érthető formában ismerteti a betegség lényegét, és az élet meghoszszabbításának módját. Ne mond, hogy ez téged nem érdekel! A vietnámi háború során elesett amerikai katonák boncolásánál derült ki, hogy a koszorúerek elmeszesedése már a 18-20 éves fiatal férfiaknál elkezdődik.




2.Mi volt előbb Isten vagy Ősrobbanás
A könyv borítójaA könyv címét, Mi volt előbb Isten vagy Ősrobbanás? a Következőképpen kell értelmezni: vajon Isten az Ősrobbanással teremtette-e a Világot, vagy az Ősrobbanás isteni teremtés nélkül következett be, majd 13,7 milliárd évvel később a színen megjelenő Ember alkotta meg magának az istent. Arról van szó, hogy a talány megfejtéséhez ily közel még sose került az Ember mint most, az Ősrobbanás felfedezésével. A jelek szerint a Világmindenség olyan precíz, kiegyensúlyozott alaptörvényekkel jött létre (teremtődött?), hogy az intelligens élet megjelenése törvényszerűnek tűnik. Néhányan ezt még szkeptikusan fogadják, de egyre több kozmológusnak tükrözi a véleményét. Az Isten és Ősrobbanás konfliktusának kibogozása során teljes mértékben nem bízhatunk a tudósokban, akiktől tévesen tételezik fel, hogy előbb vagy utóbb minden kétséget kizárva megmondják a helyes választ, ahogy ezt megtették a múltban sok más témával kapcsolatban. Ugyanis a helyzet most merőben más…….folytatás a könyvben.

3.A jövőnk véget ért!
A jövőnk véget ért!Az már senki előtt se kétséges, hogy pillanatnyilag a társadalmat veszélyeztető legnagyobb kihívás a világmérető gazdasági válság. Amennyiben a bajok gyökeréig akarunk lemenni, akkor észre kell venni, hogy valójában a válság oka a túltermelés, amit a szabadpiac önszabályozásában való hit hoz létre. A dogmához szorosan hozzátartozik, hogy az államnak nem szabad beavatkozni a gazdaságba. 2008 őszén, amikor a válság fekete felhői már felettünk lebegtek, Alan Greenspan megjelent a kongresszusi vizsgálóbizottság előtt, ahol Henry Waxman szenátor Greenspan homályos válaszát tisztázni akarta. „Vagyis, Ön rájött arra, hogy a világról alkotott képe, ideológiája nem fedte a valóságot, más szavakkal, rossz volt?” Amire a FED (amerikai jegybank) volt elnöke azt válaszolta: „Ez a megfogalmazás abszolút precíz.” Greenspan, a legfőbb kapitalista, tehát kijelentette, hogy a szabadpiac elmélete hamis. Ennek ellenére az oligarchák körmük szakadt táig ragaszkodnak hozzá. Ez természetes, mivel profitot akarnak. Profitot pedig csak termeléssel lehet elérni. Az termelés túltermeléshez vezet, amit csak háborúval lehet megszüntetni. Voltak is háborúcskák szép számmal az elmúlt 60 évben, de most akkora a válság, hogy egy-két pici háború nem hoz megoldást. Marad a III. világháború? — Ugye, ugye, nem kellett volna feltalálni a nukleáris fegyvereket, akkor most nem lennénk ekkora bajban.  

4. Született nők
A könyv borítója
Ez a könyv tulajdonképpen 65 novella gyüjteménye, vagyis nem egy regény, hanem 65 egymással nem összefüggő apró történet. Egyetlen egy dolog közös bennük, minden egyes történet főhőse egy nő. Máskülönben valamennyi novella a NŐ valamilyen tulajdonságát mutatja be. Ebből azonban nem következik az, hogy aki elolvassa ezt a 65 novellát, az megismeri a nőket. Ugyanis meg vagyok győződve arról, hogy a Nő megismerhetetlen. Lehet, hogy tévedek, de nem adom fel. A honlapomon a “Született nők” címlapja alatt időnként újabb és újabb történeteket vagy eseményeket teszek közzé, melyek mind azt célozzák, hogy a nőkkel kapcsolatos történetekkel foglalkozó könyv sose lehet teljes. 

5.Irány Ausztrália
A könyv borítójaTudod-e, hogy Ausztráliában: négy év ott-tartózkodás után kérheted az állampolgárságot?, hogy kivándorló vízum kérésed pontrendszer alapján bírálják el?, hogy a nyugdíjjogosultsághoz mindössze 10 év munkaviszony szükséges?, a rokkantnyugdíj jogosultsághoz elég egyetlen munkában eltöltött nap?, hogy az első 210 angolórád költségét az állam fizeti? De azért nem minden fenékig tejfel! Például a lakás, vagy lakásbérleti díja a hazai áraknak a többszöröse. — Ha viszont csak érdekes tájakat akarsz látni és ragyogóan akarod magad érezni, akkor Ausztrália az a hely, ahol ezt mind megtalálod. Különben a könyv teli van vicces történetekkel és szomorú emberi sorsokkal. Egy biztos, ha elolvasod, sokkal többet fogsz tudni Ausztráliáról, mint eddig.

Nincsenek megjegyzések:

Free Blog Counter